37.8 C
București
joi, iunie 20, 2024
Mai mult

  Campanie de colectare a becurilor arse Recolamp – GreenWEEE

  Sursa foto: GreenWEEE

  Organizaţia de transfer de responsabilitate Recolamp împreună cu GreenWEEE, cel mai important reciclator de deşeuri electrice şi electronice din România, au lansat o acţiune de colectare a becurilor sau surselor de iluminat arse denumită „Campania electricienilor: Reciclează şi Fii Recompensat!“.

  Obiectivul campaniei este colectarea şi reciclarea tuburilor fluorescente, becurilor economice, becurilor cu descărcare în gaz, surse LED retrofit, aparate şi corpuri de iluminat pentru uz casnic sau profesional.

  În această campanie poate participa orice electrician profesionist sau amator care strânge cel puţin 300 de becuri sau surse de iluminat nefuncţionale, pe care le depune la „APARATUL DE FAPTE BUNE“ din Buzău situat în parcarea din spatele Mall-ului Galeria.

  Premiile cu care organizatorii vor să îi recompenseze pe participanţii la această campanie sunt: un set VDE Holzer Profi pentru 300 de surse de iluminat, o maşină de găurit/înşurubat cu percuţie Black&Decker pentru 600 sau 150 kg de corpuri de iluminat şi câte o mașină de găurit/înșurubat Bosch EasyDrill cu acumulator pentru cei care aduc la punctul de colectare 800 bucăți sau 250 kg corpuri de iluminat.

  Campania este valabilă până la data de 31 decembrie 2023.• ecologic

  Newsletter Ecologic