29.3 C
București
joi, iunie 13, 2024
Mai mult

  Ministerul Mediului și Asociația OIREP Ambalaje au lansat campania de informare „Un’ Doi Trei“

  Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tánczos, a lansat pe 3 mai a.c. campania „Un’ Doi Trei“ printr-o conferință de presă susținută alături de reprezentanții Asociației OIREP Ambalaje.
  Campania „Un’ Doi Trei“ este organizată de Asociația OIREP Ambalaje cu sprijinul Ministerului Mediului și are ca scop educarea și informarea cetățenilor cu privire la importanța colectării separate la sursă a deșeurilor de ambalaje și se desfășoară în perioada mai – iulie 2022 la nivel național.
  „Lansăm astăzi încă o campanie prin care ne propunem să transformăm România într-o țară curată. Nu întâmplător lansarea acestei campanii se suprapune cu perioada de desfășurare a campaniei «Curățăm România!» pe care am inițiat-o la nivel național acum o lună și care are rezultate notabile: peste 500.000 kilograme deșeuri colectate, peste 30.000 de voluntari implicați în peste 1.500 acțiuni de ecologizare, alături de mii de elevi“, a declarat ministrul Barna Tánczos.
  „Campania pe care o lansăm astăzi este o continuare firească a eforturilor membrilor noștri de creștere a nivelului de conștientizare a românilor cu privire la deșeuri și la necesitatea absolută de a colecta separat. O bună gestionare a deșeurilor de ambalaje pornește încă din gospodărie, iar comportamentul corect al oamenilor de a sorta va aduce neîntârziat rezultate concrete, contribuind la o comunitate mai curată și mai sănătoasă, precum și la trecerea spre o economie circulară“, a spus Geanin Șerban, președintele Asociației OIREP Ambalaje.• ecologic

  Newsletter Ecologic