20.5 C
București
vineri, iunie 14, 2024
Mai mult

  Peste 8.000 de ambalaje au fost colectate din zonele de relaxare Ciucaș

  În perioada 22 iulie – 14 august în Poienile Ciucaș s-a desfășurat programul „Păstrează natura curată“ prin care marca de bere și-a mobilizat consumatorii să colecteze selectiv ambalajele și să protejeze mediul.
  În spațiile de relaxare de la Rășinari, Valea Zânelor, Lacul Noua, Valea Doftanei, Budeasa, Bucov, Haleș și C.A. Rosetti au fost amplasate câte un automat de colectare a aluminiului și două containere pentru ambalajele din PET și sticlă.
  În decursul a patru săptămâni au fost colectate peste 8.000 deșeuri de ambalaje cu o greutate totală de aproximativ 720 kilograme. Cele mai multe doze de aluminiu au fost adunate din zona Lacul Noua (județul Brașov), cele mai multe PET-uri de la Valea Doftanei (Prahova) și cele mai multe ambalaje din sticlă de la C.A. Rosetti (Iași).
  „A fost o adevărată mobilizare de forțe. Vestea despre campania noastră s-a răspândit repede, iar oamenii au venit în Poienile Ciucaș bucuroși să colecteze separat deșeurile și să își savureze berea în aer curat.
  De un real ajutor au fost și partenerii noștri GreenPoint Management și Canpack Recycling, întrucât am reușit împreună să reciclăm ambalajele colectate. Este un pas important făcut pe drumul schimbărilor pozitive atât pentru natură, cât și pentru oameni“, a declarat Veronica Păni-ță, Senior Brand Manager Ciucaș.• Irina Tomșa

  Newsletter Ecologic