31.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
Mai mult

  RLG România: 15 ani dintr-o privire

  GL site

  „La o primă privire s-ar putea spune că aniversarea acestor 15 ani de activitate înseamnă doar, deși nici asta nu ar fi puțin lucru, un moment de celebrare și de bucurie, a spus dr. Gheorghe Loloiu, Managing Director RLG România. Însă 2023 va rămâne în istoria noastră ca un moment de referință. Căci ne-a „obligat“ să găsim un mic răgaz pentru a ne gândi la noi ca business și ca echipă; pentru a rememora, aprecia și valoriza fiecare etapă care ne-a marcat parcursul; pentru a confirma că ne ghidăm misiunea pe o traiectorie corectă, aducând schimbări benefice și durabile în comunitate.

  Rezultatele acestui efort susținut nu au întârziat să se arate: avem astăzi o companie sustenabilă, adaptată realităților economiei românești și internaționale. Avem o abordare inovatoare și realistă. Folosim metode de lucru eco-responsabile, etice, bazate pe resursele și pe expertiza internațională a grupului internațional din care facem parte, Reconomy. Iar soluțiile noastre au un impact pozitiv în materie de mediu și de resurse, fiind permanent adaptate la provocările cu care se confruntă planeta noastră.

  Rețeta acestor reușite conține multe ingrediente. Dar cel mai important, pentru mine, este echipa. Sunt oamenii datorită cărora îmi găsesc bucuria de a construi și lângă care vreau să celebrez fiecare succes, oricât ar fi de mic. Iar în echipa noastră putem spune, fără falsă modestie, că fiecare zi aduce un nou succes.

  Creativitatea, energia și implicarea fiecărui om din echipă au fost și rămân elementele determinante în cadrul proiectelor inovative pe care echipa RLG România le-a creat și le-a implementat pe parcursul acestui drum. Și nu a fost un drum ușor. Domeniul în care activăm este extrem de dinamic, piața locală are specificul ei și nicio zi nu este la fel ca precedenta. De aceea avem nevoie de specialiști, de oameni curajoși, cu inițiativă, pasionați și mai ales atenți. Atenți la cei din jur, atenți la schimbări, atenți la noutățile și inovațiile care apar în domeniul nostru și atenți la nevoile clienților noștri.

  AV site

  „Această calitate umană a făcut mereu diferența“, a completat Adrian Vlase, Directorul Operațional RLG România.

  „Un element important în dezvoltarea noastră l-a reprezentat, de-a lungul celor 15 ani, încrederea partenerilor noștri, iar aceasta este creată de oameni“, a continuat Adrian. Colaborarea cu fiecare partener – fie că este un mare lanț de retail sau un magazin independent, fie că este o școală sau o asociație, o companie, o autoritate sau un furnizor de servicii – a însemnat pentru noi un proiect special. Am parcurs acest drum alături de fiecare dintre ei. Faptul că dintre cei peste 700 de producători, care au decis să folosească soluțiile noastre de management al DEEE&DBA, mai mult de 50% ne sunt clienți de peste 10 ani ne confirmă că am ales drumul cel bun.

  FC site

  „Echipa RLG România a fost și va rămâne mereu alături de oamenii eco-responsabili, interesați de colectare selectivă, de reciclare, de economia circulară și de responsabilitatea față de mediu“, a adăugat Floriana Constantinescu, Team Leader Operational Manager, RLG Rebat.

  Cele aproape 5000 de puncte de colectare din locațiile partenere sunt accesibile tuturor consumatorilor care ne-au devenit în timp clienți fideli și al căror scop este să contribuie la o lume sustenabilă. Proiectele noastre de educare, informare și colectare din comunități au adus o contribuție valoroasă în viața acestora.

  De 10 ani creștem alături de participanții în proiectul nostru de eco-educație, Olimpiada Deșeurilor. Am intrat recent în a doua decadă a campaniei nostre școlare. Schimbările pe care această activitate le aduce și bunele obiceiuri pe care copiii și le însușesc prin participarea la această campanie, precum și rezultatele obținute în colectarea bateriilor și a deșeurilor electrice mici ne motivează să mergem cu entuziasm mai departe.

  AD site

  Implicarea în viața comunităților este una dintre misiunile de suflet ale echipei RLG România. Am lansat tot în 2023 o nouă campanie dedicată școlilor din mediul rural, iar 62 de comune s-au implicat deja în proiect. Partenerii noștri – școlile și autoritățile locale – au adunat în jurul lor oamenii care doresc să își crească copiii într-o lume curată și consideră că școala este locul de unde pornește schimbarea în societate. Peste 355 de tone de deșeuri electrice colectate s-au „transformat“ în materiale didactice pentru dotarea școlilor și în premii pentru elevi.

  „Succesul de care se bucură acest proiect ne confirmă faptul că oamenii sunt dornici să sprijine școala și educația, că atunci când participăm la viața comunității beneficiem cu toții de rezultate și că responsabilitatea față de mediu nu mai este doar o sintagmă despre care ne place să vorbim. Este o realitate“, a declarat Andreea Dumitru, Team Leader DEEE.

  „Primii noștri 15 ani înseamnă o colecție de momente memorabile. Este o poveste despre emoție și creativitate, despre curaj și efort, despre anduranță și confirmare, despre responsabilitate și profesionalism. Ne-am concentrat pe fiecare lansare de proiect, pe fiecare etapă de dezvoltare a campaniilor aflate în derulare, pe provocările și adaptarea la schimbările din industrie. Am căutat mereu să descoperim, să inovăm și aducem în piață soluții noi pentru conformarea cu legislația locală și internațională de mediu, precum Comply Loop. Am adoptat cu emoție noua identitate de brand sub care s-au reunit toate business unit-urile RLG România. Am călătorit timp de 15 ani alături de oameni buni și care cred în viziunea companiei: aceea de a crea o lume fără risipă în care prosperitatea se obține prin mijloace sustenabile“, a conchis Gheorghe Loloiu.• RLG România

  image310385