29.3 C
București
joi, iunie 13, 2024
Mai mult

  Liga Citadină a împlinit 30 de ani

  Sursa foto: ecologic

  Membri ai Asociaţiei Liga Citadină şi invitaţi de marcă ai organizaţiei au sărbătorit la Predeal în data de 13 mai a.c. împlinirea a 30 de ani de la înfiinţarea acestei organizaţii, cu această ocazie a fost lansat şi un album realizat special pentru marcarea acestui eveniment.

  Liga Citadină este singura organizaţie neguvernamentală din România care a reuşit în aceşti 30 de ani să contribuie activ la realizarea unei forme moderne şi eficiente de prestaţii în serviciile publice de gospodărie comunală şi să apere în mod real interesele profesionale, patronale şi sociale ale operatorilor şi angajaţilor din sectorul de serviciilor comunitare de utilităţi publice în relaţiile acestora cu administraţia publică locală şi centrală.

  Referitor la aceste eveniment dr. ing. Ion Sorici, fondatorul şi preşedintele organizaţiei, ne-a declarat: „Liga Citadină a luat fiinţă în Braşov, în 1993. Activitatea de 30 de ani a acestei organizaţii s-a materializat în aportul pe care l-am adus pe linie patronală şi profesională la nivel naţional şi totodată prin cele şapte cărţi pe care le-am publicat şi care reflectă preocupările noastre în contextul evoluţiei sociale şi economice a ţării în aceşti ultimi 30 de ani“.• ecologic

  Newsletter Ecologic