23.4 C
București
vineri, iunie 14, 2024
Mai mult

  Peste 800 milioane lei pentru canalizare, staţii de epurare şi alimentări cu apă

  Sursa foto: MLDPA

  Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat pe 31 iulie a.c. 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny“, în valoare totală de 822.658.218,02 lei.

  Contractele au fost semnate la sediul MDLPA împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto.

  „Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de administrație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile“a declarat ministrul Veștea primarilor prezenți la Ministerul Dezvoltării.• ecologic

  Newsletter Ecologic