22.8 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
Mai mult

  Romcarbon Buzău investeşte în energie verde

  Sursa foto: ecologic

  Proiectul „Implementarea unei capacități de producție energie electrică din surse regenerabile de energie solară în cadrul societății Romcarbon SA“ a fost declarat eligibil pentru finanțare prin PNRR, a anunţat compania din Buzău.

  Valoarea totală a proiectului este de 5.583.012,33 lei din care 2.315.700 lei sunt fonduri nerambursabile prin PNRR şi 3.267.312,33 lei din fonduri asigurate de Romcarbon S.A. atât din resurse proprii, cât și din resurse atrase.

  După finalizarea analizei documentelor solicitate prin oferta de contractare emisă de Ministerul Energiei, ca autoritate de management, urmează semnarea contractului de finanțare.

  Romcarbon este o companie cunoscută pe piața naţională şi europeană drept producător şi procesator de plastic. Cu o experienţă de peste 65 de ani în procesarea polietilenei, polipropilenei, PVC-ului și polistirenului, Romcarbon are reputația de a fi cel mai important producător de ambalaje de plastic din România și unul dintre cei mai mari angajatori din județul Buzău, numărând aproximativ 900 de angajați.● ecologic

  Newsletter Ecologic